Základná škola
Čo bolo?

Futbalový turnaj - MARTIN

Dva júnové dni patrili futbalu v Martine, kde sa konal Turnaj CZŠ v malom futbale. V utorok 11. júna zvíťazili chlapci 4. - 7. ročníka hrajúci v skupine B, postúpili do semifinále a nakoniec sa prebojovali až do finále, v ktorom vyhrali. Získali 1. miesto aj vďaka brankárovi S. Lihockému. Zo zlatej medaily sa tak radoval celý tím v zložení D. Druska, M. Gáborík, M. C. Kováč, P. Gabčo, N. Palko, B. Olejkár a M. Brezáni, pričom posledný menovaný sa zároveň stal aj najlepším hráčom celého turnaja. 
Na druhý deň hrali chlapci 8. - 9. ročníka na rovnakom ihrisku. V chlade a daždi odohrali všetky zápasy v skupine, v ktorej skončili na 2. mieste a postúpili do seminfinále. Zápas o 3. miesto bol vyrovnaný, no nakoniec to bolo tesné 4. miesto. Brankár M. Kučerák chytal zo všetkých síl a hrali aj A. Kováč, M. Štaffen, D. Čerňava, S. Zeman, J. Macek, D. Vojtáš a F. Hubočan. 
Všetkým chlapcom ďakujeme za reprezentáciu našej školy. Sme vďační škole KZŠ A. Bernoláka za organizáciu aj kvalitné športové podmienky v ŠPORTPARKU. 

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto